Servicii

Un pas in fata

  Indiferent de domeniul de activitate al bussines-ului tau digitalizarea este cheia evolutiei. Diferentiaza-te de concurenta!

  1. primul pas catre digitalizare este sa ai o conexiune la internet sigura si de buna calitatea astfel incat angajatii tai sa-si poata efectua sarcinile iar clientii sa fie multumiti
  2. pasul doi este sa fii vizibil in mediul online pentru clientii tai, asta presupune sa ai un site web, sa apari pe Google Maps, sa fi usor de gasit pe retelele sociale sau sa ai o adresa de mail cu numele afacerii tale.
  3. pasul trei ar fi sa te gandesti la siguranta alegand sa-ti monitorizezi video afacerea
  4. pasul patru; pregateste-ti echipa pe domenii diverse precum comunicarea sau vanzarile astfel incat sa faca fata oricarei situatii. Economiseste timp si bani alegand sedinte de training la distanta cu oameni experimentati.
  Gata! Acum esti pregatit!

Gandit sa proiecteze viitorul

  Venim ca o solutie pentru a-ti transforma casa intr-una smart astfel incat toate echipamentele electronice si chiar si electrocasnice sa fie integrate intr-o platforma unica prin care tu sa le poti controla. O parte din elementele unei case smart sunt:

  • iluminat intelegent
  • camere de supraveghere
  • senzori de miscare
  • comenzi vocale
  • control incalzire prin termostat

Domenii de activitate

01.

Instalarea sitemului de alarmare si detectie impotriva efractiei este una din cele mai bune decizii pentru paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor si protectia persoanelor.

02.

Wi-Fi-ul a devenit o parte normala a vietii de zi cu zi, la locul de munca, acasa, la mall sau chiar in parc. Foarte des ne configuram dispozitivele mobile pentru a ne conecta la Wi-Fi ori de cate ori este disponibil

03.

Cablare structurata reprezinta piatra de temelie a tuturor dispozitivelor de comunicație: statii de lucru, telefoane, routere, servere, switch-uri, sisteme de securitate, etc. 

04.

Conceptul de training se refera la dezvoltarea abilitatilor și cunoștintelor individului necesare indeplinirii mai eficace a unor sarcini sau a procesului de evoluție personala, conduce la dezvoltare de cunoștinte practice, de noi abilitaţi și de atitudine corecta pentru generarea continua de plus-valoare clienţilor.

05.

Sistemele pentru videoconferinte permit realizarea unor activitati de grup, în care participantii desi sunt in locatii diferite colaboreaza eficient, aproximativ identic cu persoanele aflate in aceasi sala.

06.

Crearea unui site web pentru afacerea ta are o imporntanta cruciala avand rol de marketing, de promovare a intregii companii si nu in ultimul rand este o functie informativa ( servicii, produse, contact, etc ).